Mina sidor

Rutiner gällande Covid-19

Med anledning av den pågående smittspridningen av Covid-19 behöver vi just nu anpassa vår kundservice. För att minska spridning av smitta, skydda riskgrupper och våra medarbetare gör vi vad vi kan för att minska antalet sociala kontakter.

Vi ber er därför vänligen att i största möjliga mån utföra era ärenden på distans via Mina sidor på aranas.se, istället för att besöka vårt kontor. Givetvis nås vi även på telefon, men smidigast är att anmäla ett ärende via aranas.se

Inför ett servicebesök ringer vi alltid och stämmer av att ingen i lägenheten är sjuk. Under besöket ser vi helst att du som hyresgäst lämnar lägenheten eller vistas i ett annat rum än det vi befinner oss i. Är detta av någon anledning inte möjligt ber vi dig att kontakta oss för att hitta en lösning.

Skulle du få sjukdomssymtom inför ett väntat besök ber vi dig att omgående ringa oss så att vi kan boka om besöket. Om ärendet inte är av akut karaktär avgör du själv om du vill ha besök. Tillsammans kan vi minska risken för smittspridning.