Besök på Aranäs kontor! 

För att minska risk för smittspridning är Aranäs kontor enbart öppet för besökare som har bokade möten. Vill du komma i kontakt med oss ber vi dig att ringa 0300-512 00 alternativt 0300-512 80 om du har en brådskande serviceanmälan. Du kan även maila oss på aranas@aranas.se.

Kungsbacka 2:1

Fastigheten består av flera byggnader med ljusa, putsade fasader. Kungsmässan ligger i en separat byggnad speciellt utformad som köpcentrum. I anslutning till Kungsmässan ligger ytterligare en byggnad med tre våningar som inrymmer kontor- och butiksverksamhet. På fastigheten finns även ett parkeringsdäck i två plan. En fristående byggnad innehållande en snabbmatsrestaurang tillhör också fastigheten.

Snabbfakta

  • Adress: Borgmästareg. 5
  • Typ: Handel och kontor
  • Yta: 35154m2
  • Läge: Centrum
  • Byggår: 1973/1984/2000/2008

Typ av verksamhet

Handel- och kontorsverksamhet

Kungsmässan är Hallands största och ett av Västsveriges ledande köpcentrum. Här finns över 90 butiker, caféer och restauranger i två plan. Läs mer på www.kungsmassan.se

Fastighetens läge

Fastigheten utgör en del av Kungsbacka centrum och ligger i anslutning till Innerstaden och resecentrum.

Kommunikationer

5 minuters bilfärd till E6:an. 2 minuters gångväg till resecentrum där pendeltåg avgår till och från Varberg och Göteborg. Centrumbussar i direkt anslutning till fastigheten.

Parkering

Kungsmässan har 1600 fria p-platser i direkt anslutning till fastigheten. Utöver detta finns personalparkering i parkeringshuset i Valand.

Gustav Olofsson

Kommersiell förvaltare

Anders Nilsson

Husvärd Kungsmässan