Viktig information om din e-faktura!

På grund av ett fel i faktureringen har alla som har e-faktura fel förfallodag på sin faktura. Ni måste själva gå in och ändra förfallodatum till 20191231 annars ligger den för betalning 20200131. Vi ber om ursäkt för detta. Har du några frågor kontakta oss på 0300-512 00.

Kungsbacka 2:1

Fastigheten består av flera byggnader med ljusa, putsade fasader. Kungsmässan ligger i en separat byggnad speciellt utformad som köpcentrum. I anslutning till Kungsmässan ligger ytterligare en byggnad med tre våningar som inrymmer kontor- och butiksverksamhet. På fastigheten finns även ett parkeringsdäck i två plan. En fristående byggnad innehållande en snabbmatsrestaurang tillhör också fastigheten.

Snabbfakta

  • Adress: Borgmästareg. 5
  • Typ: Handel och kontor
  • Yta: 35154m2
  • Läge: Centrum
  • Byggår: 1973/1984/2000/2008

Typ av verksamhet

Handel- och kontorsverksamhet

Kungsmässan är Hallands största och ett av Västsveriges ledande köpcentrum. Här finns över 90 butiker, caféer och restauranger i två plan. Läs mer på www.kungsmassan.se

Fastighetens läge

Fastigheten utgör en del av Kungsbacka centrum och ligger i anslutning till Innerstaden och resecentrum.

Kommunikationer

5 minuters bilfärd till E6:an. 2 minuters gångväg till resecentrum där pendeltåg avgår till och från Varberg och Göteborg. Centrumbussar i direkt anslutning till fastigheten.

Parkering

Kungsmässan har 1600 fria p-platser i direkt anslutning till fastigheten. Utöver detta finns personalparkering i parkeringshuset i Valand.

Gustav Olofsson

Kommersiell förvaltare

Anders Nilsson

Husvärd Kungsmässan