Mina sidor

Kulören i Valand

Vid hörnet Varlavägen/Kungsgatan hittar du kvarter 6 . Arkitekturen är uppseendeväckande på ett sätt som inte setts i Kungsbacka tidigare. Fastigheten blir ett landmärke att ta sikte på när man närmar sig centrala Kungsbacka. Kvarter 6 är ett flerfunktionshus som inrymmer hela 4 200 kvm moderna kontors- och butiksytor, en strålande möjlighet för alla typer av verksamheter som vill befinna sig mitt i händelsernas centrum. Bakom den färgglada fasaden döljer sig ett modernt parkeringshus med 360 platser vilket gör det enklare för er som arbetar här att både parkera och ta emot besök. Kvarter 6 är ett spännande startskott för uppförandet av Kungsbackas nya stadsdel.

Snabbfakta

  • Adress: Valands Promenad 3
  • Typ: Kontor, Restaurangverksamhet, Parkeringshus
  • Yta: 4200 kvm
  • Läge: Centralt
  • Byggår: 2016

Typ av verksamhet

Kontor, Restaurangverksamhet, Parkeringshus

Fastighetens läge

Fastigheten ligger mitt i hjärtat av Kungsbacka, nära granne med Stadshuset, Resecentrum, Kungsmässan och Kungsbacka innerstad. 

Kommunikationer

5 minuters bilväg till E6:an. 2 minuter till Innerstaden och Kungsmässan och granne med resecentrum där kollektivtrafik samt pendeltåg avgår

Parkering

Det är populärt att parkera i Valands nya P-hus. Här står bilen säkert och snöfritt och du har gångavstånd till både Kungsbacka torg och Kungsmässan Köpcentrum. Betalar gör du via app.

För p-tillstånd hänvisar vi till Starpark  

Miljöcertifierad fastighet

Kulören i Valand har certifierats enligt BREEAM In- Use och fått betyget ”Excellent”.

Peter Fritz

Affärsansvar Lokaler

Rasmus Loftmyr

Teknik & Fastighetsansvarig Lokaler

Therese Linders

Ansvarig Kontor, Servicehub & Coworking