Kungsbacka växer!

Hej! Vårt mål är att Kungsbacka ska utvecklas till en ännu attraktivare stad. Slå mig en signal om du är intresserad av att veta mer om alla projekt vi arbetar med.

Pär Karlsson
Projektchef

Kolla Parkstad KV. 19

KV 19 | Kolla Parkstad | Hyresrätter | Byggstart 2019

Vårt tredje projekt i Kolla Parkstad med byggstart våren 2019 ligger i kvarter 19, centralt i Kolla Parkstad med närhet till den stora parken. Totalt kommer 54 hyresrättslägenheter att uppföras och dessa fördelas på tre byggnader. Inflyttning är beräknad till  2020.

Läs mer om projektet

Utbyggnad Kungsmässan Köpcentrum

Den nya utbyggnaden beräknas stå färdig lagom till julhandeln 2019 och är första steget i vår vision om att skapa kvarteret Kungsmässan. 8900 kvm kommer att byggas till vilket innebär ca 25 – 30 nya verksamheter och uppskattningsvis ca 300 nya arbetstillfällen. Tillsammans med sin nya granne Valand blir Kungsmässan en naturlig del av Kungsbacka centrum. Vill du driva verksamhet i framtidens köpcentrum? Kontakta Gustav Olofsson 0709-99 95 81

 

Läs mer om projektet

Valand

Ny stadsdel | Centrala Kungsbacka | Byggstart 2016

Valand är Kungsbackas största stadsomvandlingsprojekt och omfattar 7 kvarter som ska knyta ihop Innerstaden med Kungsmässan och skapa en sammanhängande stad.

Läs mer om Valand

Gullregnsvägen

Ombyggnad av hyresrättslägenheter | Centrala Kungsbacka

Våra lägenheter på Gullregnsvägen byggdes 1970. Nu är det dags för renovering av badrum, kök och stammar. Även vissa fasader och fönster byts ut. Renoveringen genomförs etappvis och beräknas vara färdig 2019.

Läs mer om renoveringen

Tingberget

Renovering av hyreslägenheter och nybyggnation  | Centrala Kungsbacka

Tingberget ligger i centrala Kungsbacka och är ett mycket populärt område. Vi planerar nu en renovering av samtliga hus samtidigt som fler lägenheter skapas genom förtätning av området.

Läs mer om Tingberget

Kolla Parkstad

1100 bostäder | Kolla Parkstad

Kolla Parkstad ligger i anslutning till Kungsbacka Centrum. Här utvecklas nu i tre etapper en helt ny stadsdel med 1100 nya bostäder. Du kan välja mellan bostadsrätt, hyresrätt, kedjehus eller radhus i en stadslik miljö med goda möjligheter till rekreation och närhet till skolor.

Läs mer om Kolla Parkstad