Information - Systemuppdatering av Mina sidor 28–29 mars

Systemuppdatering på Mina sidor sker den 28–29 mars. För dig som är bostadssökande eller befintlig hyresgäst öppnar Mina sidor igen 30 mars kl. 08:00. Om möjligt vänta med att anmäla en serviceanmälan eller uppsägning tills Mina sidor fungerar igen. För akuta ärenden ring 0300-512 80.

Glöm inte att ladda ner Aranäs boendeapp för att få aktuell information direkt i din telefon. Du kan enkelt enkelt göra en serviceanmälan i boendeappen under dessa dagar.

Välkommen åter!

Aranäs Fastigheter

Mina sidor

Kvarter 14 & 21 Kolla Parkstad

Kvarter 14 och 21 består av 80 hyresrättslägenheter och uppfördes under 2012 – 2013. Dessa två kvarter var inte bara vårt första projekt i Kolla Parkstad utan även de första fastigheterna som uppfördes i hela Kolla Parkstad.

Nytänkande byggmetod

Bostäderna utvecklades i samarbete med arkitekt Hans Tirsén från Luleå. Lindbäcks Bygg i Piteå har byggt husen med metoden industriellt byggande. Detta innebär att de byggdes i moduler inomhus i en torr och säker miljö för att sedan fraktas till byggarbetsplatsen där modul för modul monterades samman. Husen har trästomme vilket är ett betydligt mer miljövänligt alternativ till traditionellt byggande. Energiförbrukningen ligger på 60 – 65 kWh/m2/år.

Ljusa luftiga lägenheter

I kvarteret hittar du 1:or – 4:or samt 5:or i radhusformat. Alla lägenheterna är ljusa och luftiga med en takhöjd på 2,60. Badrummen är helkaklade, rummen har genomgående parkett och köken håller hög kvalitet. Bägge kvarteren har påkostade och välplanerade innegårdar med växtlighet och lekplats för barn.