Mina sidor

Lediga tjänster

Vi som arbetar hos Aranäs trivs väldigt bra. Därför är vakanser ganska sällsynta. Men, vi är ett företag som hela tiden utvecklas och då och då behöver vi förstärka vår organisation med nya medarbetare. 

Trädgårdsarbetare/Trädgårdsmästare 

Aranäs Fastigheter är Kungsbackas största privata fastighetsägare och har ett stort fokus på att göra Kungsbacka till en ännu bättre plats för både boende och näringsliv. I dagsläget äger och förvaltar vi ca 2200 hyreslägenheter och ca 100 000 kvm kommersiell yta där även Kungsmässan Köpcentrum ingår.

Vi befinner oss i en spännande och expansiv fas där vi utöver vårt långsiktiga arbete med att ha Sveriges nöjdaste hyresgäster, också satsar stort på fastighets- och stadsutveckling. En del i vårt arbete är att säkerställa att vi har trevliga och trygga utomhusmiljöer i våra områden.

Nu söker vi två trädgårdsutbildade personer för säsongsanställning på 6 månader till vårt härliga gäng som i dagsläget består av ca 60 sköna medarbetare i olika yrkeskategorier.

I din roll kommer du att arbeta med grönyteskötsel på alla våra bostadsområden. Du kommer att arbeta i ett Team och ha ett nära samarbete med en arbetsledare.
I tjänsten ingår i huvudsak skötsel av rabatter, till största delen rensning av ogräs, häckklippning och beskärning. Gräsklippning och trimning ingår ej i tjänsten. Under 6 veckor av sommarmånaderna kommer du även att vara handledare för våra sommarungdomar.

I tjänsten ingår körning av mindre redskapsbärare, inget krav att du kört innan.

Vem är du?
Vi söker dig som har en trädgårdsutbildning alternativt dokumenterad erfarenhet av trädgårdsskötsel (minst 18 mån). Du kommer att ha en del kundkontakt så viktigt att du är serviceminded och har en god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har vana att arbeta med ungdomar eller barn, tex idrottsledare eller likvärdigt i bakgrunden då våra sommarjobbare är grupper på ca 6-10 personer i åldrarna 16-19 år.

Anställningen är 6 månader, under perioden kvartal 2 och 3.
B-körkort är ett krav.

Hur ansöker jag?
Skicka din ansökan med CV + personligt brev till: HR@aranas.se
Märk ansökan med Trädgårdsarbetare. Sista ansökningsdag 31/1 2023
Om du har några frågor kring tjänsten kontakta nina.andersson@aranas.se