Sommargård kvarter 19 Kolla Parkstad

Sommargård Kvarter 19 ligger centralt i Kolla Parkstad med närhet till den stora parken. Totalt kommer 54 hyresrättslägenheter att uppföras och dessa fördelas på tre byggnader. Byggstart 2019 och inflyttning är beräknad till våren 2021.

Tre hus

Längs med Gnejsvägen byggs ett modernt fyravåningshus i grått tegel som kommer att innehålla 38 lägenheter fördelat på tre trapphus, samtliga med hiss. De flesta lägenheterna är 2:or och 3:or men det finns även ett mindre antal 1:or och 4:or. I det stora huset finns gemensam tvättstuga. På andra sidan gården byggs två tvåvåningshus med träpanel. I dessa bygger vi 54 lägenheter och flera av lägenheterna på de övre våningarna har havsutsikt och 53 av 54 lägenheter har balkong eller uteplats. 
 Invändigt är lägenheterna ljusa och fräscha. Mellan byggnaderna skapas en attraktiv gårdsmiljö. 

Läget

Läget är centralt i Kolla Parkstad. Gångavstånd till skola, vårdcentral och på sikt även till matbutik. Gång och cykelavstånd till Kungsmässan, resecentrum och Innerstaden. Lätt att ansluta med bil till E6.

Intresserad?

Är du intresserad av att hyra en lägenhet i Sommargård kvarter 19 Kolla Parkstad? Du registrerar dig då i vår uthyrningstjänst  på www.aranas.se

Uthyrning av lägenheterna kommer att påbörjas den 9 september 2020. Då kommer alla som har anmält intresse för att hyra lägenhet i Sommargård att få erbjudande om att söka lägenhet. Vi kommer att påminna dig i god tid innan den 9 september så att du är förberedd.

Kom ihåg att du aktivt måste förnya ditt intresse var sjätte månad för att stå kvar i registret!