Besök på Aranäs kontor! 

För att minska risk för smittspridning är Aranäs kontor enbart öppet för besökare som har bokade möten. Vill du komma i kontakt med oss ber vi dig att ringa 0300-512 00 alternativt 0300-512 80 om du har en brådskande serviceanmälan. Du kan även maila oss på aranas@aranas.se.

 

Kolla Parkstad

Med sitt lugna läge bara några minuter från centrum är Kolla Parkstad en per­fekt plats för dig som vill ha närhet till staden utan att för den skull bo mitt i.
Området växer just nu fram till en helt ny stadsdel, lugnt vilande strax sydväst om Innerstaden med vacker ängs- och skogsmiljö som närmsta granne. Det blir ett område att leva och trivas i. Att bo i Kolla Parkstad är att ha nära till allt. Innerstaden ligger som sagt inom räckhåll, lika närliggande är de populära rekreationsområdena i den vackra naturen. Skogen väntar!

Om du vill bege dig norrut till exempelvis Göteborg eller söderut längs kustbandets lockelser är läget perfekt. Du är ute på E6 på några minuter med goda möjlig­heter till färd mot äventyren. Kolla Parkstad är ett unikt område. Och i dess bästa läge bygger vi nu Kungs­backas mest exklusiva bostadsrätter – Brf. Utsikten.

Inom området kan du njuta av vackra gröna parker, Kungsbackaån flyter förbi alldeles intill och Kungsbackafjorden ligger inom synhåll. Här hittar du också bl a vårdcentral, tandläkare, förskola, skola åk 1-9, restaurang och inom kort en livsmedelsaffär.

Läs mer om Kolla Parkstad på www.kollaparkstad.se

KORT OM BRF UTSIKTEN

3 Hus
6-8 våningar
88 bostadslägenheter
1:or på 40 kvm - till 5:or på 130 kvm
Inflyttning sommaren 2016