Besök på Aranäs kontor! 

För att minska risk för smittspridning är Aranäs kontor enbart öppet för besökare som har bokade möten. Vill du komma i kontakt med oss ber vi dig att ringa 0300-512 00 alternativt 0300-512 80 om du har en brådskande serviceanmälan. Du kan även maila oss på aranas@aranas.se.

 

Top floor

Granne med horisonten

Vad sägs om att mötas av en vidunderlig utsikt varje morgon? Eller att sträcka ut dig i morgonsolen med en rykande kopp varmt kaffe på en stor rymlig terrass högt över träd­topparna? Låter det inbjudande? Då kanske Brf. Utsikten Top Floor är något för dig. Sex stora, eleganta och extrautrustade taklägenheter med terrass åt tre håll. Top Floor är ett boende för dig som uppskattar frihet och komfort.

En inredning utöver det vanliga

Top Floors inredning är ett himmelrike för dig som uppskattar hög kvalitet och god smak. Varje lägenhet är välplanerad och extrautrustad både vad gäller material och utförande. Top Floors kök bjuder dig på det lilla extra med vitvaror från italien­ska Smeg och vackra granithällar. Kanske kan vinkylen komma till användning? Alla Top Floor-lägenheter har en rymlig walk-in-closet. Utöver det finns det gott om garderober och andra förvaringsmöjligheter. Du som väljer någon av Top Floor-lägenheterna kommer att erbjudas ett enskilt möte med vår inredningsarkitekt för att gå igenom lägenhetens inredning. Din personliga smak blir den sista perfekta touchen. Top Floor-lägenheterna är stora, 129,5 respektive 124,5 kvm. Den öppna planlösningen ger dig all den rymd, luft och frihet du behöver. Det höga läget skapar ett strålande ljusinsläpp. Det är du, himlen och utsikten, varje dag.

KORT OM BRF UTSIKTEN

3 Hus
6-8 våningar
88 bostadslägenheter
1:or på 40 kvm - till 5:or på 130 kvm
Inflyttning sommaren 2016